TEGN

Alle tegnene man ikke så, før det var for sent.

Terje Formoe gir ut første smakebit fra sitt kommende album, Ro; låten «Tegn» slippes kommende fredag

Terje Formoe kommer fra en urpremiere på et helt nytt stykke med Kaptein Sabeltann der det ble satt ny publikumsrekord med 67 168 solgte billetter på 4 uker.

Når han nå deler første låt fra sitt nye album er derfor kontrasten stor; det kan føles som en direkte motsetning å gi ut et album med akustisk musikk med norske tekster.

Med albumet «RO» vender Terje Formoe definitivt tilbake til sine røtter, og første låt ut har han båret på en god stund:

«Tegn er den eldste sangen på albumet, og det var først nå jeg har fått sjansen til å spille den inn slik jeg ønsket det», forteller Terje.
Hans gode venn Rolf Løvland bidrar på piano, Pete Knutsen, en legende i norsk musikkbransje, har skrevet arrangementet for strykekvartett, klarinett og fløyte og Alf Emil Eik står for produksjon.

«Sangen handler om de vonde følelsene man sitter igjen med etter et brudd», utdyper Terje. «Alle de tegnene man ikke så, før det var for sent».

Singelen er en forsmak på Terje Formoes nye album, «RO» som lanseres 18. november, et album som tar historiefortelleren tilbake til sine røtter, til en tid da han reiste rundt i landet alene med gitaren,
på viseklubber, folkehøyskoler og militærforlegninger. Overgangen fra det fullsatte amfiet til den lille salen er selvsagt stor, men som Terje sier: «det er noe med nærheten og intimiteten som trekker meg tilbake. Det å være historieforteller og
det å spille live med dyktige musikere».

«Tegn» utgis 21. oktober og er produsert av Alf Emil Eik.

Terje og Alf Emil Eik, produsenten på Tegn.