Timeglass

Terje Formoe

År2015

Terje Formoe:
Tilbake til “røttene”. Vil synge for et voksent publikum igjen.

Terje Formoe er for tiden aktuell med å re-etablere seg som visesanger for et mer voksent publikum, både med albumutgivelser og fra scenen.

Det var tilbake i 1974 at Terje Formoe fikk sin første platekontrakt, med plateselskapet CBS. Hans debutalbum «Beske Ballader og Blidgjort Blues» ble utgitt i 1975. I årene som fulgte utviklet Terje Formoe seg som visesanger, låtskriver og historieforteller, frem til slutten av 80-tallet, hvor han ble bortført på havet av en viss sjørøver. Vi kjenner alle suksesshistorien med Kaptein Sabeltann, og flere generasjoner har fulgt og blitt voksne sammen med Kapteinen gjennom utallige sjørøvertokt og eventyr. Nå er det Terje Formoes egne drømmer som skal sette seil, og det trekkes tråder helt tilbake til den spede begynnelsen for 40 år siden.

2. november kommer “Timeglass”, et samlealbum med et knippe av Terje Formoes “voksne” låter.

” Det er en drøm å spille med gode musikere og en del av meg har lenge savnet å kunne jobbe med de mer personlige sangene. Ønsker å gå tilbake til de musikalske røttene mine. I september påbegynte jeg innspillingen av et album med nye låter med franske musikere i nye og inspirerende omgivelser. Det nye albumet kommer en gang i første halvdel av 2016”

Terje Formoe