Den Blå Planeten

Terje Formoe

År2014

DEN BLÅ PLANETEN er et nytt konseptalbum i første rekke beregnet på barn, men som andre utgivelser av Terje Formoe tas det sikte på å nå frem til «hele familien». Det musikalske «språket» er pop og rock, vår tids folkemusikk med bred appell til både små og store. Temaene er undring og lek rundt aktuelle og livsviktige tema som truede dyrearter og en klode som endres og raseres. Hvem er vi som tror vi er alene i universet og kan ture frem uten å respektere og ta hensyn til det store samspillet? Men først og fremst er dette et fengende og underholdende album med lekne innfall og undring mellom linjene.
Alf Emil Eik er som vanlig Terje Formoes musikalske samarbeidspartner. Han er produsent, arrangør og lydtekniker, men bidrar også blant annet som musiker.

En rekke svært dyktige norske musikere har deltatt på innspillingen: Stein Austrud, Stene Osmundsen, Eirik Are Andersen, Bernt Rune Stray, Svein Dag Hauge, Rolf Graf, Per Hillestad, Hans Fredrik Jacobsen, Marian Lisland, Per Øystein Sørensen og Håkon Iversen.