Døgnfluer og andre klassikere

Nytt turné-samarbeid

Terje Formoe og Frode Johansen er først og fremst venner.

Svært opptatte på hver sin kant og som møtes når kalenderne tillater det for middag og samtaler. Nå har de også funnet hverandre musikalsk.
Nå reiser de på turné sammen for første gang. Og spiller hverandres låter sammen, til stor glede for det norske publikummet.


Ingen av de to burde trenge noen videre presentasjon.
Terje Formoe er viden kjent fra andre prosjekter, men er kanskje ikke like kjent som visesanger. Ikke alle er klar over det faktum at Formoe spilte en vesentlig rolle i visebølgen på 70-tallet. Han var en av de første norske artistene til å bli signet på det internasjonale plateselskapet CBS, og han turnerte heftig på denne tiden samtidig med andre kjente gitarkamerater.
«Jeg har hele tiden skrevet egne sanger», sier Formoe; «Det å skape musikk og tekst er en viktig del av hvem jeg er, og det skal bli godt å komme ut å møte publikum igjen i dette formatet».

Frode Johansen har vært en av de mest hardtarbeidende visesangerne i Norge de siste årene. Han er blitt lovprist av såvel presse som publikum. Han har spilt over 130 konserter i året (!) de siste tre årene og har gitt ut hele seks album siden 2013. Han er blitt kalt «Den norske visetradisjonens arveprins» og en «blanding av Lillebjørn Nilsen og Jo Nesbø»
«Jeg spiller stort sett konserter alene. Derfor føles det så utrolig givende å reise på turné sammen med noen. Samspillet, men også muligheten for å ta et skritt tilbake på scenen og ikke stå i spotlighten gjennom hele konserten, er en nydelig følelse», sier han.

I denne forestillingen får du høre kjente låter og nye låter fra begge artistene. De lover en kveld der både humor og alvor danner bakteppet for en fortelling fortalt av to ekte visekunstnere.

https://www.rb.no/kultur/terje-formoe-og-frode-johansen-tre-ganger-pa-romerike/s/5-43-1417984